• Nederlandse versie    Deutsche Version    English version        Facebook  Whatsapp

Verbruggen Mechanisatie

Transparant en eerlijk

Over ons

Zoekt u een professionele partner om samen met u uw plannen verder te ontwikkelen en te verwezenlijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Over Verbruggen Mechanisatie

Wij zijn sinds 1989 een gewaardeerde speler op de markt van machinebouw en mechanisatie met een omvangrijk klantenbestand. Het ontwerpen en produceren van machines voor de industrie, land- en tuinbouw en de champignonsector is onze specialisatie. Daarbij maken we gebruik van moderne technieken als GPS, waterstraalsnijtechniek of bv. verpakken direct op het land.


Vindingrijkheid, gezond verstand en aanpakken

Onze kracht schuilt in onze vindingrijkheid, die wij combineren met een gezond verstand van techniek én onze handen die van aanpakken weten. Heeft u technische ideeën of mogelijke problemen? Dan zijn wij de aangewezen partner om hierin mee te denken. In nauw overleg met u komen wij tot een gemechaniseerd product waarmee u uiteindelijk meer rendement uit uw productieproces haalt.Samenwerking met Van den Beucken Machinebouw

Sinds 2010 is Van den Beucken Machinebouw onderdeel van Verbruggen Mechanisatie in Erp. Daarbij is de focus van Van den Beucken Machinebouw gericht op het rijdend materieel en ligt de kracht van Verbruggen Mechanisatie in plaatsgebonden machines. Door deze combinatie van activiteiten maken we elkaar sterker, en bedienen we de volledige agrarische sector. Inmiddels zijn we gegroeid van een bovenregionaal bedrijf naar een internationaal opererende onderneming.

© 2024 Verbruggen Mechanisatie BV | Bezoek ons ook op Facebook | realisatie: Autoscope